+31 653 157 665 ant@antcommunications.nl
Selecteer een pagina

Op onze eigen sites bieden wij een service contract à € 340,- per jaar. Hiervoor houden wij de software up-to-date en maken voorafgaand aan elke update een back-up. Afhankelijk van de website gebeurt dat deels automatisch of geheel handmatig. Na elke update testen we steekproefsgewijs de kernfunctionaliteiten. Heb je updates, back-ups en andere content- of crisissupport nog niet geregeld dan zijn we je graag van dienst. Wel willen we eerst even kijken of je WordPress site voldoet aan onze normen.

Beheer en onderhoud WordPress site

Van http naar https: maak je site ‘veilig’ met een certificaat

Als jouw URL begint met http:// gaat hij terugvallen in de Google zoekresultaten. De meest gebruikte webbrowser (Google Chrome) zal bovendien gaan aangeven dat je website ‘onveilig’ is. Dat vinden bezoekers geen prettig idee. Dus of je nu vertrouwelijke informatie op je site hebt of niet, het zal toch moeten gebeuren. Neem contact met me op of, als je er meer over wilt weten: lees hier verder.

Maak je website ‘responsive’ voor een betere vindbaarheid

Een website die er op mobiel net zo goed uitziet als op de desktop is erg belangrijk – en niet alleen voor het groeiende aantal gebruikers van mobiele telefoons. Het betekent namelijk ook dat een website ‘responsive’ is en dat is essentieel voor de zoekresultaten van Google. Heb je nog steeds geen responsive website dan is dat echt de eerste stap die je moet zetten.

Wij kunnen binnen twee weken (soms al binnen een paar dagen) een moderne nieuwe website opzetten, geïnspireerd op je bestaande site, voor prijzen vanaf € 800,-. Een vloeiende, responsive, touch-vriendelijke site ligt echt binnen handbereik. Misschien dat ook de content verouderd is of niet geoptimaliseerd op vindbaarheid. Blog toevoegen? Teksten laten schrijven? Visuals upgraden? Huisstijl opfrissen? Alles kan.

Optimalisatie van je content: wordt vaker gevonden met meer effect

Bij SEO-optimalisatie wordt de leesbaarheid en overtuigingskracht van een site wel eens naar het tweede plan geschoven. Dat is jammer want je website is er toch vooral om mensen tot handelen aan te zetten! Om je bezoekers zover te krijgen moet je dus een goed verhaal vertellen, waarbij de inhoud wordt ondersteund door de vormgeving. Vermoei ze bijvoorbeeld niet met overdadig gebruik van populaire zoekwoorden. Overdrijf niet met afleidende visuele grapjes. Zorg vooral voor een lopend verhaal met een kop en een staart. Gebruik koppen en kopjes op de juiste manier, geef foto’s zinnige beschrijvingen… etc. Je kent je bedrijf zelf het beste maar bij het aantrekken en overtuigen van websitebezoekers kunt je echt wel professionele support gebruiken.

Waarom WordPress?

27% procent van alle websites is gemaakt met WordPress, een percentage dat jaarlijks stijgt. Het werken met WordPress wordt steeds flexibeler. De statische voorgedefinieerde thema’s van vroeger zijn vervangen door thema’s met veelzijdige, modulair op te bouwen pagina’s. Het stylen van de look & feel wordt steeds verfijnder.  Dat betekent dat ook een gecustomizede website niet meer vanaf de basis opgebouwd hoeft te worden. Het gemiddelde prijsniveau ligt daardoor een stuk lager terwijl het zelf bijwerken van de inhoud heel simpel is geworden. Met een Skype-sessie of bij een kop koffie (met Wifi) kunnen we het samen bekijken.

WhatsApp chat