+31 653 157 665 ant@antcommunications.nl
Selecteer een pagina

Hiernaast een greep uit onze websites. Uiteenlopende branches, uitstralingen en budgetten. 

“Brochure Websites”, waarin een organisatie zich kernachtig presenteert, hoeven geen tientallen pagina’s te beslaan. Bondigheid is ook een kracht. De zoekresultaten hoeven er niet onder te lijden -onder voorwaarden- en de conversie profiteert mee. De bezoeker vormt zich snel een oordeel, geleid door een uitstraling van kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Onze WordPress-sites bieden alles wat een moderne website nodig heeft. Tekstwijzigingen kunnen klanten zelf eenvoudig doorvoeren door in de webpagina te typen en te slepen. We houden de site ook na oplevering onder beheer en hosting, zie ook wordpressloket.nl. Wij garanderen dat de site soepel blijft lopen, ook na de regelmatig noodzakelijke updates. Mocht er toch iets fout gaan, dan staan handmatige en wekelijkse backups stand-by. 

We hebben sites onder beheer met uiteenlopende thema’s, al dan niet met eigen ‘builders’ en we kennen daarin de weg. Zelf bouwen we het liefst met Divi, soms Elementor, Oxygen of nog nieuwere nieuwkomers.  De meest uiteenlopende ideeën zijn met deze ‘frameworks’ snel te verwezenlijken, dus ook zeer geschikt voor rapid prototyping of wireframing. Al hebben we decennia ervaring met PhotoShop, Illustrator en InDesign, het ontwerpproces van een website is effectiever met webbouw software, al was het maar omdat de responsiveness dan meteen meegenomen kan worden. 

 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Grote beelden van architectonische proporties

Grote ideeën mogen op formaat worden gepresenteerd. temp.architecture.urbanism is een architectenburo dat houdt van schoonheid. In hun architectuur verwerken ze de hele levensduur van een gebouw. Dat levert zowel in de renderings als in de gerealiseerde projecten machtige beelden op. Het eerste doel van de website was dan ook om de beelden centraal te stellen. 

Het werd een portfolio site met een custom template waarmee de architecten gemakkelijk nieuwe projecten kunnen toevoegen, nieuwsberichten die vanzelf diverse sliders vullen, met filtermogelijkheden. Om de beelden te laten spreken is er verder niet met grafische elementen of kleuren gewerkt en zijn de teksten in zwart en grijs gehouden. 

Gezien de grote en vele beelden is de laadtijd van de site verbazend snel.

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Illustraties als uitgangspunt voor een huisstijl template

In de vormgeving van de website komen de kleuren en andere lementen uit de soft-edge illustraties terug, waardoor een pagina een geheel wordt.
We ontwikkelden een calculator waarmee de bezoeker per onderdeel kan uitrekenen wat het plaatsen zal kosten. De calculatie wordt als een link verstuurd en later bijgewerkt, zonder dat er een account aangemaakt hoeft te worden. 
Plannen begint met het aangeven van een voorkeursdatum op Calendly, een externe boekingstool. 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Een heel ander recept uit dezelfde keuken: design op maat, uit Amsterdams hout

Een high-end product vereist een andere uitstraling dan een inbouwservice. Ninok houtwerk werkt duurzaam, dus ook uitsluitend met duurzame materialen. Het portfolio is hier net zo belangrijk als strategische plaatsing van de call-to-actions. En natuurlijk, zoals alle sites, ook geschikt voor mobiel. 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Een coach/trainer toont zijn volledige dienstenpalet

Een site die elders is gebouwd is altijd even wennen want elke webbouwer heeft zijn eigen stijl. Soms kom je eigenaardigheden tegen die op een te ingewikkelde manier een probleem oplossen, soms ook nieuwe handigheden. Altijd weer een leerzaam avontuur. 
De meest voorkomende thema’s zijn Divi, Elementor, Avada, Enfold of andere thema’s (Flatsome, Astra, OceanWP) met losse layout plugins waarvan sommige een crime zijn om mee te werken en onnodig veel tijd vergen bij updates. Bij kleinere websites bied ik vaak aan om de site in Divi op te strakken. Bij deze site was dat niet nodig. 

 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Een scholenorganisatie met een missie en een visie

Talent Primair schakelde bij een transitie interim manager Inge Beckers in voor de professionalisering van de communicatiemiddelen. Een nieuwe website was daar onderdeel van.
Deze website is een schoolvoorbeeld van “co-creatie”. Inge heeft zelf dusdanig veel creatieve power in huis, dat ik mijn rol voornamelijk tot die van technisch assistent kon beperken. 
Het geeft altijd veel voldoening om met profs samen te werken.

 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Ook SEO is belangrijk

Meegroeien is prachtig. Het is ook een teken dat je als leverancier iets goed doet. “Ik kan op de bank zitten en wachten tot er weer een aanvraag binnenkomt!” was een uitspraak van deze klant, de onvolprezen Saskia Kerkhof. Dat kan best een tijdje zo zijn maar om het zo te houden zul je bezig moeten blijven. 
Dit is de derde website voor dit uitdijende concern. Deze site was oorspronkelijk nog met uitsluitend stockfoto’s. Later opgefrist met nieuwe geïllustreerde visuals. En er wordt inmiddels weer doorontwikkeld; nieuwe partijen schakelen bij, ook om de SEO te verbeteren. Dat zal nog een uitdaging worden want de site scoort al uitstekend. De CEO zelf is een tekstschrijver om je vingers bij af te likken en als die gevoed wordt met de juiste keywords… Maar ja, je wil niet altijd alles zelf blijven doen en een eerste keer is leuk, maar om dan weer opnieuw ervoor te gaan zitten is een ander verhaal.  
Technisch zijn al mijn websites SEO-voorbereid met koppelingen naar diverse analytische services en (voor wie dat wil) een SEO-behulpzame plugin. 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Een one-pager: de kunst van het schrappen

Dit is een voorbeeld van een website die niet primair draait om ‘gevonden worden’. ConnectFirst verstaat de kunst om verbindingen aan te gaan met prospects, die daarna naar de website gaan om zich er kort en krachtig van te overtuigen dat ze aan het juiste adres zijn.
Complimenten voor Aragorn Meulendijks, die ons in zijn aangeleverde materiaal liet snoeien en kappen om tot de kern te komen.

De pagina opent met de algemene beloftes van ConnectFirst om, al verder scrollend, steeds persoonlijker te worden en uiteindelijk op een videoverslag en een contactformulier te eindigen. 

 

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Tickets bestellen voor kamermuziekconcerten

Stichting Kamermuziek de Amstel bevordert de (klassieke) muziekbeleving in de regio met hoogwaardige concerten, uitgevoerd door topmusici. Naast musici van het concertgebouworkest is ook Mitsuko Saruwatari een van de uitvoerenden. Haar website en haar aanbeveling was voor de Stichting uiteindelijk de reden om ook SKdA in een nieuw jasje te gieten. Er zit geen betaalsysteem aan het reserveren gekoppeld, dat vond men toch een brug te ver. Dus hebben we het anders opgelost. Alles kan! De website genereert ook gepersonaliseerde toegangsbewijzen die na betaling per handmatig (per e-mail, dat wel) worden verzonden.

Klachtenbehandelaar in de zorgsector

Bemiddelaar zorgklachten: Klachtenzorg.nl

Een bemiddelaar werkt tussen twee partijen in en kan door één van beide worden ingeschakeld. Die keuze moet in een oogopslag duidelijk zijn op de home page. Bezoek je de site als (ex-)patiënt of juist als zorgverlener? Nadat we dat hadden bepaald, zijn de teksten door de klant aangeleverd en hebben we er een vertrouwenwekkende, degelijke maar wel frisse website van gemaakt. Vindbaarheid en hosting staan op de agenda.

verkoopstyling amsterdam

Verkoopstyling: TheHomestagers.nl

Transparant en licht: dat past bij de verkoopstyling in Amsterdam door The Homestagers. Het portfolio toont de waardestijging van de objecten, ondersteund door enthousiaste testimonials van makelaars en huisverkopers. De smaakvolle site staat op pagina 1 van Google bij zoekterm “verkoopstyling Amsterdam” en sluit qua vormgeving moeiteloos aan bij de lifestyle- en interieurwereld.

Listen to Brahms and Chopin specialist Mitsuko Saruwatari

Concertpianiste: MitsukoSaruwatari.com

Pianozwart voor een sublieme concertpianiste. De kwaliteit van deze musicus wordt doorgezet in haar online aanwezigheid. We kozen voor een gedurfde zwarte achtergrond met witte tekst. Het geeft samen met de muziek -klik op de CD of op de Luister-knop- een sfeervol beeld dat past bij de aandacht en concentratie die deze klassieke muziekbeleving met zich meebrengt.

She teaches how to turn stuffy communication into clear cut inspiring messages

Inmiddels linkt deze domeinnaam door naar winnendeoffertesschrijven.nl, zie hierboven.

Adviseur klantcommunicatie: ClientMatters.nl

Onderscheidende branding voor een eigengereide consultant klantcommunicatie, Saskia Kerkhof. Een ondernemende academica die tijdens haar promotie gewoon ook een bedrijf runt. Voorheen onder de naam Reizenderwijs maar al pratend over positionering en doelgroepen hebben we een naamswijziging voorgesteld: Client Matters. Zowel het logo als de site reflecteren aspecten die we ook in haar visie terugzien: scherp, relativerend en soms uitdagend bijdehand maar altijd ter zake – kortom: met name geschikt voor clienten die een oprechte en kundige adviseur zoeken, met het lef om daadwerkelijke veranderingen niet alleen voor te stellen maar ook door te voeren.

Om te ontkomen aan de obligate stockfoto’s hebben we een figuurtje ontwikkeld dat we in verschillende poses tegenkomen op de homepage.

A week in isolation on Bali for a guided reflection on your career

VIP-coaching: PersoonlijkMeesterschap.org

Coaching op je loopbaan middels een week op Bali: geleide focus op je toekomst. Het lijkt ver weg maar het is de kortste weg naar je Persoonlijk Meesterschap, waarmee je sturing geeft aan je toekomst. In een interview legt de initiatiefnemer uit waarom deze benadering werkt. Sterke persoonlijkheden schrijven zonder uitzondering lovende testimonials. Geen kekke design technische hoogstandjes, daar zit deze doelgroep niet op te wachten. Gewoon een soepel lopende site met prettige vloeiende bewegingen – maar wel mooie foto’s van Petra van Velzen!

Beautiful design by Kristiaan.nl. Spot on with the PDF he delivered.

Finance & Tech: Rasile-group.com

Prachtig minimaal ontwerp door Kristiaan.nl. Een geslaagde transcreatie van PDF naar website wat ons betreft. En dat vindt de klant gelukkig ook.

SEO: none
Her en der wordt fors geïnvesteerd in prestigieuze huisstijlen en uiteindelijk hangen er Comic Sans raampostertjes in de vestigingen en lopen werknemers of vertegenwoordigers met zelf geknutselde ID’s en badges rond. Op tafels staan Times Roman naambordjes. Papier wordt verspild omdat er maar drie badges nodig zijn van een vel van tien. Best jammer eigenlijk – en erg ouderwets. Dat hoeft namelijk echt niet meer. Franchise en netwerkorganisaties missen nu kansen omdat het te veel werk lijkt om bij elke outlet alles zo goed voor elkaar te krijgen. 
For BNI chapters only: create meeting kits for your visitors.

Printen van lijsten, badges, kwitanties en feedbackformulieren voor BNI chapters – maar dan in topkwaliteit

BNI chapters creëren hun bezoekerskits hier. Voorzie bezoekers van netwerkbijeenkosten van gepersonaliseerde spullen, het kost slechts een paar muisklikken. Bijvoorbeeld een tafelkaart, een badge, een kwitantie, een evaluatieformuliertje – en een placemat of notitievel waarop alle deelnemers aan de vergadering staan vermeld, leden en bezoekers. Plus extra ruimte voor eigen mededelingen of promoties.

En alles in een paar klikken gelayout!

Als BNI-lid probeer ik het mijne bij te dragen aan de uitstraling van de organisatie. Gratis badge layouts!
SEO: “BNI placemat”, “print BNI note sheets”
(pg 1, pos 1)
Free badge template - create print ready materials
Als BNI-lid probeer ik het mijne bij te dragen aan de uitstraling van de organisatie. Gratis badge layouts!
SEO: “BNI Badge”
(pg 1 pos 2) Also look at the image results 🙂

Maak online je eigen badge om zelf te printen

Probeer het zelf met een demo ontwerp! Deze pagina biedt een gratis badge template. Vul een formuliertje in en ontvang een opgemaakte PDF voor een professionele badge. Netwerkorganisaties, franchise organisaties, schoonmaakbedrijven – zorg voor een badge, ID card of raamposter die de uitstraling van andere media uitingen ondersteunt!

Layoutserver heb ik doorontwikkeld na een periode waarin mijn technologie in de jaren 90 (ja wij deden 20 jaar geleden al web-to-print) exclusief werd gebruikt door multinationals als HP Europe, Mitsubishi Europe, Nissan, Canon Europe, Imtech Europe en Ricoh Europe. Het idee: exporteer een batch uit een database of vul handmatig een webformulier in en layoutserver maakt een high end layout op basis van huisstijl templates. Dat was alleen voor de groten die hun spullen in 24 taalversies wilden hebben. Nu kunnen ook MKB en ZZP’ers hun corporate identity of personal branding doorvoeren tot in de haarvaten van de organisatie, groot of klein. Juist daar vinden immers vaak de contactmomenten plaats.
WhatsApp chat